Over Promelk

Jouw partner in
productierechten

Bij ProMelk geloven we in een persoonlijke aanpak. Wij begrijpen de uitdagingen waarmee veehouders in onze regio worden geconfronteerd en staan klaar om samen met jou oplossingen te vinden. Als het gaat om productierechten, is ProMelk de ideale partner die met jou meedenkt en jouw belangen behartigt.

Bij ons ben je geen nummer; je hebt een naam en een gezicht. Ons aanspreekpunt, Hendrik Jan Evers, staat voor je klaar met zijn jarenlange kennis en ervaring binnen Gelre IJsselstreek b.v. Hij heeft een stevige basis gelegd in het werken met productierechten en begrijpt de nuances van de sector als geen ander. Hendrik Jan is jouw vertrouwde gids door het complexe landschap van productierechten.

Samenwerken met ProMelk betekent dat je kunt rekenen op expertise, betrouwbaarheid en een persoonlijke benadering. Laten we samen werken aan een succesvolle toekomst voor jouw veehouderij.

Neem vandaag nog contact via 06 – 51 57 18 13 of info@hendrikjanevers.nl met ons op en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.